Kantarionovo ulje 100ml

0%
Proizvođač : OPG Bogdanić
Općenito o proizvodu

Naziv:
Kantarionovo ulje

Pakiranje:
100 ml, 1 komad

Dostupnost: Raspoloživo
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
(PDV uključen)
5,50 € / 41,44 Kn

Sastav: maslinovo ulje, gospina trava

Kantarionovo ulje ili ulje gospine trave dobiva se od istoimenog cvijeta gospine trave.To je sićušna biljka žutih cvjetova koja raste uz rubove šuma, po čistinama, šikarama, livadama i uz živice.
Cvate tijekom cijelog ljeta, od svibnja do rujna, ali najviše tijekom srpnja. Bere se gornji dio u cvatu.Gospina trava (lat. Hypericum perforatum) je jedna je od najrasprostranjenijih ljekovitih biljaka. Kantarionovo ulje pomaže kod:rana,opekotina prvog stupnja,upale jajnika,vaginalnih infekcija (gljivica i virusnih infekcija, uključujući HPV, herpes, pa čak i HIV),hemeroida, proširenih vena, čireva, ožiljaka, strija i akni,reume i gihta,upale mišića i živaca.
Kantarionovo ulje je odlično za sprječavanje rana kod bolesnika koji stalno leže. Zavoj s uljem potrebno je mijenjati nekoliko puta dnevno. Ono se koristi i kod rana koje teško zacjeljuju i protiv lakših opeklina. Kantarionovo ulje odličan je izbor za masažu radi povoljnog djelovanja na cirkulaciju.ako je učinkovito kod upale mišića i živaca, reume, išijasa, neuralgija, mialgija, lumbaga i gihta.

Dodatne informacije
Alkohol No
Napišite vlastitu recenziju
Vaša recenzija za:Kantarionovo ulje 100ml
Vaša ocjena
Samo registrirani korisnici mogu dati recenziju. Molimo Vas prijavite se ili kreirajte račun