Paket sireva Imbrišić - 4 komada 1.4kg

Proizvođač : OPG Sirana Imbrišić
Općenito o proizvodu

Naziv:
Paket sireva Imbrišić
Domaći sir ljuti + Domaći sir čili + Domaći sir + Domaći sir vlasac

Pakiranje:
1,4kg, 4 komada

Dostupnost: Raspoloživo
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
(PDV uključen)
135,00 kn / 17,92 €

Sadržaj paketa: Domaći sir ljuti + Domaći sir čili + Domaći sir + Domaći sir vlasac
Težina pakiranja: 1.4kg

Domaći sir ljuti
Domaći kuhani sir "ljuti" s dodatkom češnjaka i slavonske ljute paprike, minimalno 45% mliječne masti, proizveden postupkom zagrijavanja mlijeka i dodavanja octene kiseline, intenzivnog okusa, izvrsno se slaže uz sve suhomesnate proizvode, a prija i kao samostalni obrok.

Domaći sir čili
Domaći kuhani sir "čili" s dodatkom češnjaka i slavonske ljute paprike, minimalno 45% mliječne masti, proizveden postupkom zagrijavanja mlijeka i dodavanja octene kiseline, intenzivnog okusa, izvrsno se slaže uz sve suhomesnate proizvode, a prija i kao samostalni obrok.

Domaći sir
Domaći kuhani sir bez dodatka, umjerene slanoće, minimalno 45% mliječne masti, proizveden postupkom zagrijavanja mlijeka i dodavanja octene kiseline, blagog okusa, izvrsno se slaže uz dobra vina, med, voće, a prija i kao samostalni obrok.

Domaći sir vlasac
Domaći kuhani sir "vlasac" s dodatkom sjeckanog vlasca, minimalno 45% mliječne masti, proizveden postupkom zagrijavanja mlijeka i dodavanja octene kiseline, intenzivnog okusa, izvrsno se slaže uz hladne salate i sve suhomesnate proizvode, a prija i kao samostalni obrok.