Sok od jabuke 100% prirodni 1 l

0%
Proizvođač : Filagro d.o.o.
Općenito o proizvodu

Naziv:
Sok od jabuke
100% prirodni

Pakiranje:
1 l, 1 komad

Dostupnost: U dolasku
20,00 kn

Naši sokovi sadrže jabuku u čaši, bez dodatka šećera. Sok je pasteriziran. Nakon otvaranja sok popiti u roku od 3 do 4 dana.

Današnji životni stil najbolje se može opisati kao stresan i ubrzan. Zbog velike količine obaveza počeli smo se hraniti brzo pripremljenim, nezdravim i rafiniranim namirnicama. Takav nezdravi obrok počeli smo zalijevati gaziranim (umjetnim sokovima). Cilj je zasititi se, no može li takav način prehrane dugoročno utjecati na naše tijelo? Naravno, i to vrlo pogubno. Naše tijelo će u određenom trenutku jednostavno popustiti i više neće biti niti snažno niti zdravo.
Takav životni stil i kultura hranjenja, samo dodatno opterećuje naš organizam. U našem tijelu se nakupljaju toksini. Rezultat takvog života su posljedice poput: konstantnog osjećaja umora, gubitka energije, razdražljivosti, preuranjenog starenja te obolijevanja od raznih bolesti probavnog trakta, ali i onih koje nisu vezane uz probavni sustav.
Jedna od efikasnijih metoda detoksikacije je ispijanje prirodnih sokova od voća i povrća. Terapija prirodnim sokovima, poznata je već tisućama godina, no danas, u užurbanom načinu života smo pomalo zaboravili na njenu važnost.
Uz svakodnevnu konzumaciju svježeg voća i povrća, potrebno je uvesti i barem 1 čašu soka od voća i povrća u svoju dnevnu rutinu. Djelotvornost svježih sokova leži u činjenici da se odvajanjem vitalnih organskih tvari i vode od vlaknastih tvari voća i povrća drastično ubrzava njihova apsorpcija i potiče aktivnost probavnog trakta.
Svježi sirovi sokovi su nakon 10-15 minuta gotovo u cijelosti probavljeni i primijenjeni u obnovi i prehranjivanju stanica, tkiva žlijezda i tjelesnih organa, dok se putem obroka taj proces odvija tek nakon nekoliko sati.
Dokazano je da naše tijelo apsorbira više hranjivih tvari iz soka, nego iz krutih namirnica. Ako se odlučite za konzumaciju soka, najbolje je piti svježi, nezaslađeni sok. Kada pijemo svježe sokove, svi hranjivi sastojci odlaze direktno u našu krv, tada naše tijelo dobiva brojne dobrobiti.
Čaša soka će vas ekspresno napuniti energijom, vitaminima, mineralima i enzimima koji su nam potrebni za normalan rad čitavog organizma.