Tinktura stolisnik i ginko biloba

0%
Općenito o proizvodu

Naziv:
Tinktura stolisnik i ginko biloba

Pakiranje:
50ml, 1 komad

Dostupnost: Raspoloživo
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
(PDV uključen)
13,80 € / 103,98 Kn

Sastav: Alkohol (40%), stolisnik, ginko biloba.
Priprema: popijte 3 puta dnevno po 25 kapi razblaženo u 1 dl vode. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

Stolisnik ima pozitivan učinak na cjelokupan krvožilni sustav i pomaže u jačanju stijenki krvnih žila, stoga se korištenje ove tinkture preporučuje osobama koje lako zadobivaju modrice, imaju varikozne vene ili probleme s pucanjem krvnih kapilara. Pokazala se korisnom i u liječenju hemoroida, krvavog kašlja, za poboljšanje cirkulacije i zaustavljanje krvarenja iz nosa.

Tinktura od stolisnika pomaže i kod bolesti ženskih reproduktivnih organa i bolnih menstruacija, smanjuje preobilno menstrualno krvarenje, ublažava menstrualne grčeve i pomaže kod problema s neredovitom menstruacijom.

Osim toga, blagotvorno djeluje i na bolesti probavnog i urinarnog trakta; pomaže kod nadutosti i manjka apetita, ublažava grčeve u trbuhu i želudcu te pomaže u liječenju urinarnih infekcija. Potiče znojenje pa korisna i za snižavanje povišene tjelesne temperature koja se javlja kao posljedica gripe ili prehlade.

Poznato svojstvo ginka je širenje krvnih žila, a posebno arterija koje leže dublje u tijelu. Time se općenito postiže bolja prokrvljenost što koristi kod raznih poremećaja u krvotoku. Pospješuje protok krvi u mozgu što poboljšava sposobnost pamćenja, zbog čega se također često koristi. Ginko se može koristiti i za spriječavanje arteriosklerotičnih promjena na žilama, može pomoći i kod nesanice, pri čemu djeluje kao umirujuće sredstvo. Ginko se prvenstveno koristi za liječenje astme, bolesti bronhija i pluća, kao i za poboljšanje periferne i moždane cirkulacije krvi. Poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, djeluje blago antidepresivno, koristan je za osobe koje pate od migrene, te povećava protok krvi u mozgu.

Dodatne informacije
Alkohol No
Napišite vlastitu recenziju
Vaša recenzija za:Tinktura stolisnik i ginko biloba
Vaša ocjena
Samo registrirani korisnici mogu dati recenziju. Molimo Vas prijavite se ili kreirajte račun