OPG Sirana Imbrišić


Proizvodnjom mlijeka smo se počeli baviti 1996. godine. Konstantno smo povećavali proizvodnju te smo 2004. godine napravili modernu lauf staju za 50 muznih krava. 2014. smo odlučili jednim dijelom finalizirati proizvod i krenuti s proizvodnjom sira. Prvi korak je bila proizvodnja svježeg sira i vrhnja, all kako je postojao sve veći interes ljudi za drugim vrstama sira, 2017. smo odlučili napraviti siranu u čemu smo i uspjeli te smo od 30.11.2017. godine službeno priznati kao Sirana Imbrišić. U cijelokupnoj proizvodnji sudjeluje cijela obitelj (nas šestoro). Uz iznimnu kvalitetu mlijeka kojeg daju naše krave, možemo se dičiti i sa samim kravama, s kojima redovno, na državnoj izložbi krava u Gudovcu, osvajamo neka od 1. mjesta koja su samo dokaz naše brige i predanog rada.


Proizvodi proizvođača - OPG Sirana Imbrišić

Prikaži kao Tablica Lista

7 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici
 1. Domaći sir ljuti
  Domaći kuhani sir "ljuti" s dodatkom češnjaka i slavonske ljute paprike, minimalno 45% mliječne masti. Težina pakiranja: 0.35 kg.
  25,00 kn
 2. Domaći sir čili
  Domaći kuhani sir "čili" s dodatkom češnjaka i slavonske ljute paprike, minimalno 45% mliječne masti, proizveden postupkom zagrijavanja mlijeka i dodavanja octene kiseline, intenzivnog okusa, izvrsno se slaže uz sve suhomesnate proizvode, a prija i kao samostalni obrok.
  25,00 kn
 3. Domaći sir
  Domaći kuhani sir bez dodatka, umjerene slanoće, minimalno 45% mliječne masti, proizveden postupkom zagrijavanja mlijeka i dodavanja octene kiseline, blagog okusa, izvrsno se slaže uz dobra vina, med, voće, a prija i kao samostalni obrok.
  25,00 kn
 4. Domaći sir vlasac
  Domaći kuhani sir "vlasac" s dodatkom sjeckanog vlasca, minimalno 45% mliječne masti, proizveden postupkom zagrijavanja mlijeka i dodavanja octene kiseline, intenzivnog okusa, izvrsno se slaže uz hladne salate i sve suhomesnate proizvode, a prija i kao samostalni obrok.
  25,00 kn
 5. Prge ljute
  Prge, sir s dodatkom češnjaka i slavonske ljute paprike. Pakiranje sadrži tri komada. Težina ukupno 0,25 kg.
  25,00 kn
 6. Prge blage
  Prge, sir s dodatkom češnjaka i slavonske slatke paprike. Pakiranje sadrži tri komada. Težina ukupno 0,25 kg.
  25,00 kn
 7. Paket sireva Imbrišić 4 kom.
  Sadržaj paketa: Domaći sir ljuti + Domaći sir čili + Domaći sir + Domaći sir vlasac Težina pakiranja: 1.4kg
  90,00 kn
Prikaži kao Tablica Lista

7 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici