Heljdini hrskači 50g

0%
Proizvođač : OPG Pocedulić
Općenito o proizvodu

Heljdini hrskači


50g

Dostupnost: Raspoloživo
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
(PDV uključen)
2,50 € / 18,84 Kn

Grickalice od BG heljdinog brašna i sjemenki lana imaju nekoliko zdravstvenih prednosti:

- Visok udio hranjivih tvari: Heljdino brašno i sjemenke lana bogati su proteinima, vlaknima, vitaminima i mineralima, što može pružiti tijelu potrebne hranjive tvari za održavanje zdravlja.
- Poboljšanje probave: Vlakna prisutna u heljdinom brašnu i sjemenkama lana podržavaju zdravu probavu i regulaciju crijevne funkcije, što može smanjiti rizik od probavnih problema poput zatvora.
- Kontrola šećera u krvi: Heljdino brašno i sjemenke lana imaju nizak glikemijski indeks, što znači da ne uzrokuju nagli porast razine šećera u krvi. To može pomoći u kontroli razine glukoze i insulina u krvi, što je važno za prevenciju dijabetesa i održavanje stabilne razine energije.
- Smanjenje upalnih procesa: Sjemenke lana bogate su omega-3 masnim kiselinama, koje imaju protuupalna svojstva i mogu pomoći u smanjenju upalnih procesa u tijelu, što je povezano s raznim zdravstvenim problemima poput bolesti srca, artritisa i autoimunih bolesti.
- Poboljšanje zdravlja srca: Omega-3 masne kiseline prisutne u sjemenkama lana mogu pomoći u snižavanju razine kolesterola i triglicerida u krvi, čime se smanjuje rizik od srčanih bolesti i poboljšava opće zdravlje srca.
Ove zdravstvene prednosti čine grickalice od heljdinog brašna i sjemenki lana izvrsnim izborom za zdravu prehranu i podršku općem zdravlju.

Naručite, isprobajte i javite nam povratno kako se vama čine.
Ovaj je proizvod certificirano bezglutenski.

Prehrambeni proizvod "Varaždinske heljde" nosi istaknut natpis "Varaždinska heljda".
On označava originalnu sirovinu nadziranog uzgoja jedine autohtone domaće sorte heljde uvrštene na sortnu listu u Republici Hrvatskoj.

Dodatne informacije
Alkohol No
Napišite vlastitu recenziju
Vaša recenzija za:Heljdini hrskači 50g
Vaša ocjena
Samo registrirani korisnici mogu dati recenziju. Molimo Vas prijavite se ili kreirajte račun