Želiš li primati novosti o novim proizvodima i popustima, prijavi se na naš Newsletter!
Risotto gljive
Naziv:
Risotto gljive
Pakiranje:
200g, 1 komad
(PDV uključen)
Sastav: riža okruglo zrno (Carnaroli), vrganji, lisičarka, vlasac, kadulja, list peršina.
Priprema:
Za pripremu potrebno vam je još 0,5L vode ili jušnog temeljca, 0,1L bijelog suhog vina, žlica ulja, 50ml vrhnja za kuhanje i ribanog parmezana po želji.
U posudi zagrijte ulje, usipajte gotovu mješavinu za rižoto te miješajte. Kada riža postane staklasta dodajte bijelo vino te promiješajte. Pirjajte uz miješanje dok vino ne ispari te dodajte temeljac. Rižoto kuhajte na srednjoj vatri uz povremeno miješanje. Kada je riža kuhana, dodajte vrhnje za kuhanje, parmezan te začinite po želji.
Vrijeme kuhanja je 20 minuta.
Gotovu mješavinu za rižoto skladištite na suhom i hladnom mjestu, a nakon otvaranja potrošite odmah.
Proizvod je u skladu sa svim mikrobiološkim kriterijima.
Rok uporabe: 1 godina.
Alkohol | No |
---|