Go Go Granola


Osječki obiteljski obrt stručan za proizvodnju žitarica za doručak. Od 2020. godine proizvodimo muesli - granole. Obroke granola osmišljava diplomirani inženjer prehrambene tehnologije i nutricionist školovan na pravom sveučilišnom studiju prehrambene tehnologije, ne na internetu.

Kakva je to Go Go granola?

BEZ KOPIJA SA INTERNETA

U vašem tanjuru naći će se obroci osmišljeni kako bi osigurali ravnotežu vašoj prehrani. Slijedom toga, u odnosu na prijedloge recepta sa interneta, iz Go Go receptura granola uklonjene su pomodne namirnice čiji su pozitivni učinci na zdravlje ili izmišljeni ili preuveličani.

Štoviše, našim receptima razbijamo uobičajeno razmišljanje kako se granole razlikuju od muesli samo po pečenju, što je informacija koju možete pronaći u gotovo svim blog tekstovima.

Otišli smo još jedan korak dalje. Razvili smo svoje parametre sušenja, čime smo pokazali da se u pripremi granola može izbjeći pečenje, a time vama dostaviti granole više nutritivne vrijednosti.

RECEPTURE PREMA METODOLOGIJI ZNANSTVENOGA ISTRAŽIVANJA

U svoju ćete prehranu uvrstiti recepture koje nisu zbroj nasumično nabacanih sastojaka. U izradi receptura koristimo različite matematičke modele, senzorske pokuse i provodimo znanstvene eksperimente od ideje do konačnoga proizvoda.

Ono na što posebno obraćamo pažnju su mikronutrijenti u svakom receptu granole. Cilj su granole bogate antioksidansima poput avenantramida i s umjerenim količinama fosfora, natrija i kalija.

PRIMJENA ZNANSTVENE I KLINIČKE LITERATURE U IZRADI GRANOLA

U vaše smo obroke granola integrirali odabir namirnica prema njihovim nutritivnim i tehnološkim karakteristikama.

Dodanu vrijednost imat ćete u činjenici da ne robujemo egzotičnim trikovima svemoćnih učinkovitosti ukoliko nemaju utemeljenje u kliničkim istraživanjima. A obično nemaju.

PRILAGODBE VAŠIM POTREBAMA

Oboljelima i netolerantnima na neke od sastojaka granola možemo prilagoditi recepture. Obavezno uz suradnju i prema mišljenju i uputama vašega liječnika možemo vas povezati sa ovlaštenom nutricionisticom i fitness stručnjacima s kojima aktivno razgovaramo.

STRUČNOST U IZRADI HRANE I PITANJIMA PREHRANE

Vaše obroke granola osmišljava diplomirani inženjer prehrambene tehnologije i nutricionist obrazovan na pravom studiju prehrambene tehnologije, ne na internetu.

Kakva i kolika je vrijednost toga, ocijenite sami.


Proizvodi proizvođača - Go Go Granola

Prikaži kao Tablica Lista

2 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici
  1. Go Go Mejor, okus čokolade
    Naziv: Mejor, okus čokolade Pakiranje: 350g, 1 komad
    5,80 € / 43,70 Kn
  2. Go Go Mejor, okus cejlonskoga cimeta
    Naziv: Mejor, okus cejlonskoga cimeta Pakiranje: 350g, 1 komad
    5,80 € / 43,70 Kn
Prikaži kao Tablica Lista

2 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici