OPG Loredana Krbavčić


Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Loredana Krbavčić osnovano je 2007. godine na krajnjem sjeveru Istre, u zagrljaju Učke i Ćićarije, u netaknutoj prirodi sela Cunj na Buzeštini. Već tridesetak godina tu se prostire maslinik obitelji Pavletić, a ljubav prema maslinama darovao nam je tata-nono Mario koji ga je posadio i prenio nam je znanje i odgovornost koju je preuzeo unuk Mikele zajedno sa nonom Eldom, tatom Edom i suprugom Nikolinom te kćerkicom Lanom.
Specifičnost buzetskog podneblja na kojem se stapaju i susreću blaga mediteranska i oštra
planinska klima našem ulju daje prepoznatljiv svjež, aromatičan i pikantan okus. Ulje “Pavletić Cunj” dobiveno je od sorti leccino, istarske bjelice, frantoia i pendolina. Prerađujemo ga unutar par sati nakon berbe čime u našem ekstradjevičanskom maslinovom ulju sačuvamo sve vrijedne i zdrave sastojke. Podneblje u kojem naše masline rastu i zriju, specifičnost klimatskih uvjeta, kraj tartufa i velikog broja ljekovitog bilja – našem ulju daju prepoznatljiv i poseban okus. Vođeni tradicijom, čuvamo našu kvalitetu i darujemo vam zlatne kapi uzgojene s puno truda i ljubavi, kapi buzetskoga ulja koje sadrži posebnu aromu podneblja. Kušajte… i u svojoj mediteranskoj prehrani otkrijte novi okus – okus buzetskih maslina.
Želja za usavršavanjem za novim proizvodima i osluškujući tržište napravili smo začinsko ulje “Božansko ulje” koje koristimo za razne salate, pečenja, gotova i jela po vašem okusu.U ekstra djevičansko maslinovo ulje “Pavletić Cunj” macerirana je kadulja,mažuran, ružmarin, origano, bosiljak i domaći češnjak koji daju ovom ulju božanski ukus za nepce i tijelo.
Začinska sol “IstraNin” Srce Istre i duša Dalmacije, buzetski začini i ninska sol okus izvornog Mediterana. U sol solane Nin dodali smo začine iz netaknute prirode sjeverne Istre iz Cunja i okolice koji svakom jelu.
Osvojene nagrade: -zlatne medalje naše je ulje dobilo na natjecanjima
u Splitu - Maslina 2011.,2012., i 2013. godine
-diplome za zlatno ekstradjevičansko maslinovo ulje
u Zadru - Dani masline 2017. i 2018.
- diplomu u Taru (2012. i 2018. godine)
- srebrnu medalju u Medulinu 2017.
-na 2. Festivalu maslina u Zagrebu 2017. naše je ulje nagrađeno zlatnom medaljom i proglašeno vice šampionim u kategotiji mješanih sorti .
Posebno smo ponosni što je naše ulje uvršteno u jedini svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja FLOS OLEI 2018.


Proizvodi proizvođača - OPG Loredana Krbavčić

Prikaži kao Tablica Lista

5 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici
Prikaži kao Tablica Lista

5 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici