OPG Loredana Krbavčić


Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Loredana Krbavčić osnovano je 2007. godine na krajnjem sjeveru Istre, u zagrljaju Učke i Ćićarije, u netaknutoj prirodi sela Cunj na Buzeštini. Već tridesetak godina tu se prostire maslinik obitelji Pavletić, a ljubav prema maslinama darovao nam je tata-nono Mario koji ga je posadio i prenio nam je znanje i odgovornost koju je preuzeo unuk Mikele zajedno sa nonom Eldom, tatom Edom i suprugom Nikolinom te kćerkicom Lanom.

Specifičnost buzetskog podneblja na kojem se stapaju i susreću blaga mediteranska i oštra planinska klima našem ulju daje prepoznatljiv svjež, aromatičan i pikantan okus. Ulje “Pavletić Cunj” dobiveno je od sorti leccino, istarske bjelice, frantoia i pendolina. Ulje prerađujemo unutar par sati nakon berbe čime sačuvamo sve vrijedne i zdrave sastojke. Podneblje u kojem naše masline rastu i zriju, specifičnost klimatskih uvjeta, blizina tartufa i velikog broja ljekovitog bilja – našem ulju daju prepoznatljiv i poseban okus. Vođeni tradicijom, čuvamo našu kvalitetu i darujemo vam zlatne kapi uzgojene s puno truda i ljubavi, kapi buzetskog ulja koje sadrži posebnu aromu podneblja. Kušajte, i u svojoj mediteranskoj prehrani, otkrijte novi okus – okus buzetskih maslina.

Želja za usavršavanjem proizvoda i osluškivanje tržišta navelo nas je da napravimo začinsko ulje “Božansko ulje” koje koristimo za razne salate, pečenja i gotova jela po vašem okusu. U ekstra djevičansko maslinovo ulje “Pavletić Cunj” macerirana je kadulja, mažuran, ružmarin, origano, bosiljak i domaći češnjak, koji ovom ulju daju božanski okus za nepce.

Začinska sol “Istra Nin”, srce Istre i duša Dalmacije, buzetski začini i ninska sol okus izvornog Mediterana. U sol solane Nin dodali smo začine netaknute prirode sjeverne Istre iz Cunja i okolice.

Osvojene nagrade:

• zlatne medalje naše je ulje dobilo na natjecanjima u Splitu - Maslina 2011., 2012., i 2013. godine
• diplome za zlatno ekstra djevičansko maslinovo ulje u Zadru - Dani masline 2017. i 2018. godine
• diplomu u Taru (2012. i 2018. godine)
• srebrnu medalju u Medulinu 2017.
• na 2. Festivalu maslina u Zagrebu 2017. naše je ulje nagrađeno zlatnom medaljom i proglašeno vice šampionim u kategotiji mješanih sorti

Posebno smo ponosni što je naše ulje uvršteno u jedini svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja FLOS OLEI 2018.


Proizvodi proizvođača - OPG Loredana Krbavčić

Prikaži kao Tablica Lista

5 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici
 1. Maslinovo ulje 750 ml
  Naziv: Extra djevičansko maslinovo ulje Pakiranje: 750 ml, 1 komad
  18,50 € / 139,39 Kn
 2. Maslinovo ulje 500 ml
  Naziv: Extra djevičansko maslinovo ulje Pakiranje: 500 ml, 1 komad
  13,00 € / 97,95 Kn
 3. Maslinovo ulje 250 ml
  Naziv: Extra djevičansko maslinovo ulje Pakiranje: 250 ml, 1 komad
  8,00 € / 60,28 Kn
 4. Božansko ulje 250 ml
  Naziv: Začinsko maslinovo ulje "Božansko ulje" Pakiranje: 250 ml, 1 komad
  U dolasku
  10,49 € / 79,04 Kn
 5. Začinska sol Istra Nin
  Naziv: Začinska sol IstraNin Pakiranje: 200g, 1 komad
  2,88 € / 21,70 Kn
Prikaži kao Tablica Lista

5 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici