OPG Ivica Fajdetić


O NAMA
Naša obitelj bavi se pčelarstvom već 18 godina, a obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo otvorili smo prije 13 godina. Pčelarstvom sam se počeo baviti iz hobija - oduvijek me opuštao boravak u prirodi i rad sa pčelama. Proizvodnjom meda i pčelinjih proizvoda bavimo se cijela obitelj (supruga, sin, kći i ja).

PROIZVODI
Naš bazni pčelinjak smješten je u Istri, u okolici Pazina. Pčelarimo, tj. pčele selimo na paše na sljedeće lokacije: Učka (Dobreć), otok Cres (Osor), Gorski kotar (Lokve i Mrzla vodica) te zaleđe Rijeke (Kamenjak). Na navedenim lokalitetima naše pčele skupljaju vrhunske sortne medove kao što su: kadulja, kesten, medun, bagrem, vrijesak i livadni med.
Kako je selidba pčelinjaka vrlo važna, a isto tako i lokacije na koje se košnice prevoze, obraćamo izuzetno veliku pozornost da se pčele uvijek nalaze u nedirnutoj prirodi, što dalje od bilo kakve industrije ili industrijskih poljoprivrednih kultura. Aktivno pčelarimo sa 150 košnica i svake godine ulažemo u novu opremu.

NAGRADE
Med nam je nagrađivan na brojnim nacionalnim i internacionalnim natjecanjima. Med od kadulje je naš najtrofejniji med - do sada je osvojio puno zlatnih odličja. U prošloj godini osvojio je 4 zlatne medalje za kvalitetu.


Proizvodi proizvođača - OPG Ivica Fajdetić

Prikaži kao Tablica Lista

4 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici
 1. Cvjetni med Planinska livada
  Naziv: Cvjetni med Planinska livada Pakiranje: 0.9 kg, 1 komad
  73,00 kn
 2. Cvjetni med Planinska livada
  Naziv: Cvjetni med Planinska livada Pakiranje: 0.5 kg, 1 komad
  42,00 kn
 3. Med Kadulja
  Naziv: Med Kadulja Pakiranje: 0.9 kg, 1 komad
  100,00 kn
 4. Med Kadulja
  Naziv: Med Kadulja Pakiranje: 0.5 kg, 1 komad
  60,00 kn
Prikaži kao Tablica Lista

4 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici