Protein konoplje 250 g

0%
Proizvođač : Letifico d.o.o
Općenito o proizvodu

Naziv:
Protein konoplje

Pakiranje:
250 g, 1 komad

Dostupnost: Raspoloživo
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
(PDV uključen)
5,00 € / 37,67 Kn

Proteini konoplje u prahu se dobivaju iz sjemenki biljke konoplje, koja je jedna od najstarijih biljaka na zemlji. Smatra se da je nastala u središnjoj Aziji, te je bila korištena još od kamenog doba od strane raznih kultura kao što su Indijanci, Sumerani, Perzijanci, Egipćani i ljudi iz plemena Srednje Amerike.

Sjemenke biljke konoplje se prešaju i tako tako odmašćuju te mljevenjem odmašćenog dijela sjemnki nastaje prah koji iz kojeg se izdvaja frakcija protein konoplje.

Prah konoplje sadrži sve esencijalne i neesencijalne aminokiseline.

Prah sjemenki konoplje je izvor: bjelančevina, vitamina a osobito vitamina E, minerala magnezija, kalija, željeza, mangana, cinka, vlakana, omega 3 masnih kiselina bjelančevina.

Finski istraživači su, u radu 2018. godine u časopisu Plant Foods for Human Nutrition, objavili kako sjemenke konoplje sadrže najveću količinu magnezija u usporedbi s kvinojom, lanenim sjemenkama, uljanom repicom, bobom i heljdom.

Proteinski prašci su popularni dodaci prehrani koje koriste sportaši, bodybuilderi i oni koji pokušavaju dobiti na težini ili dobiti mišićnu masu.

Žene bi trebale konzumirati 25 grama, dok bi muškarci trebali konzumirati 38 grama vlakana dnevno

Dodatne informacije
Alkohol No
Napišite vlastitu recenziju
Vaša recenzija za:Protein konoplje 250 g
Vaša ocjena
Samo registrirani korisnici mogu dati recenziju. Molimo Vas prijavite se ili kreirajte račun