Načini plaćanja

Plaćanje je moguće na sljedeće načine:


  • temeljem predračuna,
  • pouzećem pri preuzimanju od odabrane dostavne službe,
  • virmanom (uplatnicom) u banci, pošti ili FINI,
  • putem mobiPaY sustava preko računa mobilnog operatera,
  • kreditnom karticom - American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners ClubIZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA


HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).


Upute za sigurnu internetsku kupovinu potražite ovdje (3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu).Platitelj je u pravilu Kupac. U slučajevima ako Kupac i platitelj nisu iste osobe Poslužitelj pridržava pravo na dodatnu provjeru identiteta osobe platitelja i zahtjev na dostavu prethodne pisane izjave u elektronskom obliku da je kao platitelj suglasan s plaćanjem proizvoda naručenih od strane Kupca, te da je primio obavijest o uvjetima, rokovima i postupku izvršavanja prava na jednostrani raskid ugovora.


Kupac mora navesti Proizvođaču, način i osobu koja vrši plaćanje, najkasnije u narudžbi.


U slučaju plaćanja po predračunu, Poslužitelj predračun dostavlja na e-mail koji je Kupac označio kao e-mail za korespondenciju. Po primitku iznosa iz predračuna Poslužitelj izdaje račun i Proizvođač dostavlja proizvode.