Poljoprivrednik Lučić Nikolina


O MENI
Moje ime je Nikolina Lučić, rođena sam u Zagrebu i ponosni sam stanovnik Bešlinca, naselja u Općini Kloštar Ivanić. Poljoprivreda, vrt i zemlja uvijek su bili tu oko mene. Od poljoprivrede su živjeli moji baka i djed koji su mi uvijek pomagali i učili me svojim savjetima. Godine 2018. osnovana je Zadruga Izazov te su me oni potaknuli na sadnju povrća i njegovo prerađivanje.

O PROIZVODIMA
Proizvodnja povrća uobičajena je za svaku obitelj. Ideja vodilja od samog početka bila mi je proizvesti svoj proizvod koji ću moći preraditi. Prerada proizvoda, domaća slatko kisela zimnica, to je ono što je bio moj konačan cilj. Napredovanje svojih sadnica pratila sam svakodnevno i s radošću iščekivala prve proizvode. U proljeće i početkom ljeta krenula je prva proizvodnja s marmeladom od jagoda i u neočekivanom roku sam prodala svu proizvedenu količinu što me dodatno ohrabrilo i dalo mi entuzijazam da nastavim s realizacijom svoje ideje.

O BUDUĆNOSTI
Želja mi je brendirati proizvod, napraviti prostor za degustacije te pozivati školarce, vrtićance te ostalu djecu na izlete u svoje polje i pokazati im kako se radi zimnica. Da nauče sve od sijanja, klijanja, rasta, obrade, berbe prvih plodova te prerade u zimnicu. U svim radovima na polju, sa strojevima, mi pomaže otac, a želja mi je da jednog dana i sama mogu učiniti isto. Zimnicu radim po bakinim receptima. Etikete stavljam u društvu dobre pjesme, navečer kad djeca zaspu. Većinu radim sama pošto je muž često na terenu. Želja mi je da moja djeca zavole rad u polju jer vidim budućnost u domaćim proizvodima. Prvenstveno jer posjedujem polje, strojeve, životinje, znanje, ljubav prema tom poslu, a svaki put kad izmamim osmijeh i zadovoljstvo kupaca osjećam izniman ponos.
Proizvodi proizvođača - Poljoprivrednik Lučić Nikolina

Prikaži kao Tablica Lista

8 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici
 1. Ajvar blagi
  Rating:
  100%
  Naziv: Ajvar blagi Pakiranje: 720 ml, 1 komad
  35,00 kn
 2. Scorpion ajvar ljuti
  Rating:
  100%
  Naziv: Scorpion ajvar ljuti Pakiranje: 370 ml, 1 komad
  25,00 kn
 3. Grah salata
  Naziv: Grah salata Pakiranje: 370 ml, 1 komad
  25,00 kn
 4. Grah salata ljuta
  Naziv: Grah salata ljuta Pakiranje: 370 ml, 1 komad
  25,00 kn
 5. Cikla
  Naziv: Cikla Pakiranje: 720 ml, 1 komad
  20,00 kn
 6. Ljuti feferoni
  Naziv: Ljuti feferoni Pakiranje: 370 ml, 1 komad
  18,00 kn
 7. Paprika
  Naziv: Paprika Pakiranje: 720 ml, 1 komad
  20,00 kn
 8. Paprika punjena kupusom
  Naziv: Paprika punjena kupusom Pakiranje: 720 ml, 1 komad
  25,00 kn
Prikaži kao Tablica Lista

8 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici