Čarobna košnica


OPG "Čarobna košnica" smještena je na velikom imanju veličine cca 2 hektara u malom mjestu Drašković u Općini Breznica. Miran je to i brdovit kraj okružen prirodnim ljepotama i biljnim raznolikostima gdje je priroda još sačuvala svu svoju ljepotu.
Prve košnice stigle su na pčelinju farmu 2014. godine nakon dužeg volontiranja kod obližnjeg pčelara i na njegov nagovor krenuo sam u ovu priču. Zapravo prva iskustva sam stekao tamo predratne 1985. godine kada se moj otac bavio pčelarstvom više iz hobija gdje sam ga promatrao što radi i pomagao kada treba. Tako sam stekao svoja prva znanja u ovom čarobnom svijetu.
Danas, nakon nekoliko godina na pčelinjoj farmi Čarobna košnica posjedujem 100-tinjak košnica koje tijekom godine selim na razne paše. U ponudi imamo med od bagrema, med od kestena i cvjetni med. Posao odrađujem uz djecu, susjede i prijatelje. Pomažu kod ključnih zadaća kada je selidba i vrcanje meda, a zimi se opet nabavlja nova oprema, a stara obnavlja. Čarobna košnica je član Udruge "Medarica" iz Novog Marofa koja okuplja pčelare iz ovoga kraja, te često smo gosti naših vrtića gdje najmlađima prikazuje se rad pčelara i kako med nastaje proizvodnjom pčelica.


Proizvodi proizvođača - Čarobna košnica

Prikaži kao Tablica Lista

5 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici
 1. Med bagrem
  Naziv: Med bagrem Pakiranje: 0.9 kg, 1 komad
  75,00 kn / 9,95 €
 2. Med cvjetni
  Naziv: Med cvjetni Pakiranje: 0.9 kg, 1 komad
  65,00 kn / 8,63 €
 3. Med kesten
  Naziv: Med kesten Pakiranje: 0.9 kg, 1 komad
  75,00 kn / 9,95 €
 4. Med u saću
  Naziv: Med u saću Pakiranje: 180 g, 1 komad
  U dolasku
  29,00 kn / 3,85 €
 5. Imuno med
  Naziv: Imuno-med Pakiranje: 450 g, 1 komad
  70,00 kn / 9,29 €
Prikaži kao Tablica Lista

5 Artikla

Sortiraj silazno
po stranici