Dehidrirani rižoto izvrstan je brzi obrok za cijelu obitelj


1. Brza i jednostavna priprema: Dehidrirani rižoto je izuzetno praktičan za pripremu. Sve što je potrebno je dodati vodu ili juhu i zagrijati. U samo nekoliko minuta možete imati ukusan obrok bez dugotrajnog kuhanja.

2. Dugotrajno skladištenje: Dehidrirani proizvodi, uključujući rižoto, imaju dug vijek trajanja. To znači da ih možete čuvati u smočnici mjesecima, pa čak i godinama, bez bojazni da će se pokvariti.

3. Praktičnost za hitne slučajeve: U situacijama kada nemate puno vremena za kuhanje ili iznenada dođu gosti, dehidrirani rižoto je savršeno rješenje. Također, idealan je za kampiranje, putovanja i izlete.

4. Lakoća skladištenja: Dehidrirani rižoto zauzima malo prostora i može se čuvati u kuhinjskim ormarićima, ladicama ili smočnici. To ga čini izuzetno praktičnim za manje kuhinje ili za one koji žele imati dobro organiziran prostor.

5. Nutritivna vrijednost: Dehidrirani rižoto zadržava većinu nutritivnih vrijednosti svježih sastojaka. U procesu dehidracije, voda se uklanja, ali vitamini, minerali i ostali hranjivi sastojci ostaju netaknuti.

6. Raznolikost okusa: Dostupan je u raznim okusima i kombinacijama sastojaka, što vam omogućuje da isprobate različite vrste rižota bez potrebe za kupovinom mnogobrojnih sastojaka. Tako možete uživati u raznolikosti okusa talijanske kuhinje kod kuće.

7. Kontrola porcija: Dehidrirani rižoto obično dolazi u porcijama koje su unaprijed određene, što olakšava kontrolu veličine obroka i smanjuje mogućnost prejedanja.

8. Sigurnost hrane: Proces dehidracije uklanja vlagu koja je potrebna za rast bakterija i plijesni, što čini dehidrirani rižoto sigurnim za dugotrajno skladištenje i konzumaciju.


Bogatu ponudu proizvođača VG Frayer pogledate OVDJE. 


- Risotto Mediteran

- Risotto Domaći mix

- Risotto Bosiljak-Rajčica

- Risotto Gljive

- Risotto crni