7 biljaka

0%
Proizvođač : Agristar d.o.o.
Općenito o proizvodu

Naziv:
7 biljaka

Pakiranje:
50g, 1 komad

Dostupnost: Raspoloživo
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
(PDV uključen)
2,81 € / 21,17 Kn

Ova izuzetna mješavina spoj je sedam od najdragocjenijih biljaka. Pomaže prvenstveno u održavanju imuniteta i otpornosti organizma, ali ga lagano i osvježava i razbuđuje, što ga čini idealnim napitkom kada trebamo osvježiti svoj um i tijelo.

Stolisnik doprinosi normalnoj probavi.
Kopriva doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.
Maslačak doprinosi normalnoj probavi i normalnoj funkciji jetre.
Trputac doprinosi normalnoj funkciji crijeva.

Sastojci: list velike koprive, list mente, stolisnik, cvijet kamilice, list uskolisnog trputca, list maslačka, cvijet nevena

Preporučena dnevna doza: 6 g

Upute za upotrebu: 1-2 čajne žlice (1 – 2 g) mješavine potrebno je preliti s 2 do 3 dl kipuće vode, poklopiti i ostaviti 20 minuta uz povremeno miješanje. Nakon što se čaj procijedi, može se po ukusu zasladiti, najbolje medom. Čajna mješavina se upotrebljava 3 puta dnevno po jednu šalicu, 15 minuta nakon jela.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Ograničenja i upozorenja: Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 3 godine, trudnicama i dojiljama.

Dodatne informacije
Alkohol No
Napišite vlastitu recenziju
Vaša recenzija za:7 biljaka
Vaša ocjena
Samo registrirani korisnici mogu dati recenziju. Molimo Vas prijavite se ili kreirajte račun