Kvinoja brašno bezglutensko 500g

0%
Proizvođač : Letifico d.o.o
Općenito o proizvodu

Naziv:
Kvinoja brašno bezglutensko

Pakiranje:
500g, 1 komad

Dostupnost: Raspoloživo
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
(PDV uključen)
4,90 € / 36,92 Kn

Brašno kvinoje dobiva se mljevenjem sjemenki quinoe, a sadrži sve esencijalne aminokiseline, što omogućuje cjelovitu prehranu i bez kombinacije s drugim mahunarkama i žitaricama. Sadrži visok udio vlakana, nizak udio zasićenih masti i odličan je izbor za sve koji vole orašaste arome. Bogata je lizinom koji sudjeluje u procesima rasta i zacjeljivanja tkiva.

Brašno dobiveno mljevenjem kvinoje odlična je alternativa za one koji preferiraju zdravije oblike pečenih proizvoda ili one koji žele reducirati glutenska brašna. Kvinoja ne sadrži gluten, stoga ga mogu konzumirati i oboljeli od celijakije.

Konzumiranje quinoe se preporuča osobama sklonim migrenama, jer sadrži mineral magnezij koji pomaže u opuštanju krvnih žila i riboflavin koji poboljšava energetski metabolizam u mozgu i mišićima.

Bezglutenska proteinska brašna odlično su rješenje za sve osobe koje paze na svoju prehranu, ali i one koje zbog objektivnih razloga ne mogu konzumirati gluten; neovisno radi li se o celijakiji ili intoleranciji na gluten / pšenicu.
Proteini u brašnu pružaju potrebnu energiju, vlakna reguliraju probavu, a nezasićene masti doprinose osjećaju sitosti i održavaju kvalitetnu energetsku razinu bez osjećaja umora i iscrpljenosti.

Proteinska brašna rezultiraju proizvodima s relativno manjim udjelima ugljikohidrata, višim udjelima proteina i zdravih masnoća što dugotrajno osigurava kontinuiranu sitost hraneći „dobre” bakterije u crijevima. Također, pomažu u reguliraju razine glukoze u krvi polaganim oslobađanjem šećera osiguravajući stalan izvor energije.

Dodatne informacije
Alkohol N/A
Napišite vlastitu recenziju
Vaša recenzija za:Kvinoja brašno bezglutensko 500g
Vaša ocjena
Samo registrirani korisnici mogu dati recenziju. Molimo Vas prijavite se ili kreirajte račun