Mješavina brašna za svijetli bezglutenski kruh 500 g

0%
Proizvođač : Letifico d.o.o
Općenito o proizvodu

Naziv:
Mješavina brašna za svijetli bezglutenski kruh

Pakiranje:
500g, 1 komad

Dostupnost: Raspoloživo
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
(PDV uključen)
3,20 € / 24,11 Kn

Bezglutenske mješavine za kruh rezultat su tehnološkog razvoja i optimizacije bezglutenskih žitarica visoke kakvoće i odličnih senzoričkih karakteristika. Cilj ovih smjesa jest ponuditi tržištu više opcija bezglutenskih brašna s naglaskom na cjelovite žitarice i sjemenke te visokokvalitetna dodana rješenja s nižim udjelom ugljikohidrata i nižim glikemijskim indeksom.

Bezglutenska proteinska brašna odlično su rješenje za sve osobe koje paze na svoju prehranu, ali i one koje zbog objektivnih razloga ne mogu konzumirati gluten; neovisno radi li se o celijakiji ili intoleranciji na gluten / pšenicu.
Proteini u brašnu pružaju potrebnu energiju, vlakna reguliraju probavu, a nezasićene masti doprinose osjećaju sitosti i održavaju kvalitetnu energetsku razinu bez osjećaja umora i iscrpljenosti.
Proteinska brašna rezultiraju proizvodima s relativno manjim udjelima ugljikohidrata, višim udjelima proteina i zdravih masnoća što dugotrajno osigurava kontinuiranu sitost hraneći „dobre” bakterije u crijevima. Također, pomažu u reguliraju razine glukoze u krvi polaganim oslobađanjem šećera osiguravajući stalan izvor energije.

Sastojci: rižino brašno, tapioka škrob, teff brašno, psyllium ljuskice, morska sol.

Dodatne informacije
Alkohol N/A
Napišite vlastitu recenziju
Vaša recenzija za:Mješavina brašna za svijetli bezglutenski kruh 500 g
Vaša ocjena
Samo registrirani korisnici mogu dati recenziju. Molimo Vas prijavite se ili kreirajte račun