Zobene pahuljice sitne bezglutenske 500g

0%
Proizvođač : Letifico d.o.o
Općenito o proizvodu

Naziv:
Zobene pahuljice sitne bezglutenske

Pakiranje:
500g, 1 komad

Dostupnost: Raspoloživo
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn
(PDV uključen)
2,30 € / 17,33 Kn

Djelovanje zobi je literaturno već jako dobro poznato, a prvenstveno pomaže u snižavanju razine šećera u krvi. Bogata su antioksidansima, potiče dobre bakterije u crijevima, olakšava zatvor, ublažava svrbež i kožne iritacije te vam pomaže da se osjećate siti cijeli dan!

Pored vlakana, zobene pahuljice predstavljaju i izvrstan izvor kompleksnih ugljikohidrata, a najbolje od svega je da u samo 100 g sadrže 347 kcal.

Zobene pahuljice bogate su vlaknima koja usporavaju probavu ugljikohidrata čime se smanjuje razina šećera u krvi što u konačnici izaziva osjećaj sitosti. Osim vlakana, zobene pahuljice su bogate vitaminima E, B1, B2 i mineralima kalcijem, kalijem i magnezijem. Također sadrže i fitokemikalije koje imaju antioksidativno djelovanje pa čuvaju stanicu od slobodnih radikala, krivaca za razvoj niza bolesti.

Od važnih nutrijenata tu su još proteini te beta glukan. Zbog sadržaja beta-glukana zobene pahuljice korisne su u prevenciji srčano krvožilnih bolesti s obzirom da beta glukan utječe na smanjuje razine lošeg kolesterola u krvi. Također dokazano je i da poboljšava imunitet i smanjuje apetit. Kada je riječ o kolesterolu, zobene pahuljice upravo zbog svog vlaknastog sastava, upijaju kolesterol i eliminiraju ga iz organizma. Za sve koji se žele riješiti viška masnog tkiva i regulirati tjelesnu težinu, prehrana zobenim pahuljicama je pravi izbor.

Dodatne informacije
Alkohol No
Napišite vlastitu recenziju
Vaša recenzija za:Zobene pahuljice sitne bezglutenske 500g
Vaša ocjena
Samo registrirani korisnici mogu dati recenziju. Molimo Vas prijavite se ili kreirajte račun